онлайн магазин за подартци,картини,бижута,обзавеждане и интериорен дизайн
онлайн магазин за подаръци, картини, обзавеждане и интериорен дизайн
малък апартамент

Как да обзаведем малък апартамент?

Интериор и обзавеждане на малки апартаменти!
 
Малките пространства могат да бъдат кошмар за всеки наемател и собственик на жилище. Но те също така могат да бъдат благословия за дизайнерския ум. https://artbgdesign.com/%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd/

Несъразмерните или малки пространства често са повод за промяна, принуждавайки ви да разчиствате бъркотия или да ви осени умно дизайнерско решение, което никога не би ви хрумнало иначе. 
От малки дневни с трапезарии, през тесни бани, малки кухни и детски стаи! За всяко миниатюрно помещение си заслужава да помислите, как бихте могли да го преобразите във функционално и стилно пространство.

Например комбинирането на стаи като кухня с трапезария или малък офис в килера винаги пести доста пространство. Това е функционално решение за всяко малко жилище. Друг начин да създадем но функционален дом е добрата подредба. И не забравяйте,че колкото и тясно да ви се струва, винаги има място за хубава картина или пано за повече уют!
https://artbgdesign.com/produkt-kategoriya/българско-изкуство/

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Leave a Comment

Меню
Категории