онлайн магазин за подартци,картини,бижута,обзавеждане и интериорен дизайн
онлайн магазин за подаръци, картини, обзавеждане и интериорен дизайн
ОНЛАЙН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Какво е Онлайн Интериорен дизайн?

Онлайн интериорен дизайн, планиране, проектиране и фотореалистична визуализация

Целта на онлайн интериорния дизайн, е Вашето пространство да се декорира по най-подходящия начин, от професионален интериорен дизайнер и декоратор, на оптимално ниска цена, за кратък срок.

Консултацията с клиента, за неговите идеи и желания, е основна стъпка в процеса. Важно е клиента да направи измерване и да предостави снимков материал на помещенията, които би искал да обзаведе и декорира. След това, идва обсъждането на бюджета и сроковете за изпълнение.

Продължителността на всеки проект зависи от типа обзавеждане и желанията на клиента. При поръчка за изработка на мебели се чака поне 30 работни дни. Ако мебелите се закупят на готови модули, може да стане по-бързо. При онлайн интериорния дизайн се прави само планиране и компютърна 3D визуализация на проекта, което отнема най-много седмица, в зависимост от броя и големината на помещенията.

Добре е, клиента да определи стила който желае да бъде постигнат и да даде примерна цветова гама или снимков материал, за да помогне на дизайнера да разбере по-ясно желания краен резултат. Желателно е, клиента предварително да определи примерен бюджет и срок за изпълнение, за да може дизайнера да се придържа към тях.

Не се страхувайте да поискате съвет или помощ от професионалист, когато не сте сигурни от къде да започнете!

Надежда Георгиева-Интериорен Декоратор в Hope’s Design Concept Pleven

https://artbgdesign.com/%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd/


Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Leave a Comment

Меню
Категории