BulgarianEnglishFrenchGermanItalian
онлайн магазин за подартци,картини,бижута,обзавеждане и интериорен дизайн
ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН, ПРОЕКТИРАНЕ, МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА,МАТРАЦИ,АРТ ПОДАРЪЦИ, КАРТИНИ, ДЕКОРАЦИЯ, БИЖУТА
Интериорен дизайн

Онлайн Интериорен дизайн от Hope’s Design Concept

Онлайн интериорен дизайн,планиране и 3D проектиране.Кои сме ние?

Ние се вслушваме в желанията на нашите клиенти и им помагаме да осъществят мечтаните планове с нашия дизайнерски поглед!

Нашата цел е Вашето пространството да се разпредели и декорира по най-подходящия начин,както и да получите най-добрия вътрешен интериор на оптимално ниска цена. Консултацията по телефон е безплатна до 30 мин.

Изработваме 3D визуализация за клиента и предоставяме списък за пазаруванеhttps://artbgdesign.com/ с подходящото обзавеждане.

Консултация с клиента https://artbgdesign.com/%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd/ за неговите идеи и желания е основна стъпка в процеса.Важно е клиента да направи измерване и да предостави снимков материал на помещенията.След това идва обсъждане на бюджета и сроковете за изпълнение.

Нашият вътрешен дизайнер и декоратор Надежда Иванова притежава национална диплома за Интериорен дизайнер към Университет по изкуства в Лондон,Обединеното Кралство(UAL LONDON).

Зад гърба си тя има редица проекти започващи с практиката по време на обучението си,последвани от платени проекта за бизнеса и частни клиенти.Тези проекти включват търговски дизайн на витрина в бижутериен магазин ,проект за изложбена зала,дизайн на офис за недвижими имоти в Лондон и няколко проекта на частни клиенти за кухня,всекидневна и спални помещения.

Продължителността на всеки проект зависи от типа обзавеждане и желанията на клиента.При поръчка за изработка на мебели се чака поне 30 работни дни.Ако мебелите се закупят готови на модули може да стане по-бързо.Когато се прави само планиране и компютърна 3D визуализация на проекта отнема най-много седмица в зависимост от броя и големината на помещенията.

Добре е клиента да определи стила който иска да постигне и примерна цветова гама или снимков материал за да помогне на дизайнера да разбере по-ясно желания краен резултат.

Клиента е добре предварително да определи примерен бюджет и срок за изпълнение,за да може дизайнера да се придържа към тях. https://artbgdesign.com/%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d0%bd/


Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Leave a Comment

Меню
Категории