0 елемента
Изберете страница

ВСИЧКИ обяви се публикуват безплатно,без ограничение за брой и за неопределен период от време!

Моля всички творби в категория Българско изкуството да бъдат подписани от авторите предварително, на видно място и доставката да бъде включена в цената на творбата,както за България,така и за Европейския съюз.

Моля всички търговци,които публикуват обяви в останалите категории, да посочат стойността на доставката,за България и за Европейския съюз,на видно място в обявата.

Във ваш интерес е  да предложите безплатна доставка, ако клиента поръча продукти на определена стойност от Вас.(например над 20.00 лв.)

След всяка потвърдена поръчка през www.artbgdesign.com търговеца дължи 10% комисионна на уеб сайта. 

За обяви публикувани в Категории:Услуги за дома и интериора и Курсове и Занаяти, не се дължи 10% комисионна.

С регистрацията си в www.artbgdesign.com вие се съгласявате с Общите Условия за ползване на сайта и се задължавате да ги спазвате. Моля запознайте се с Общите Условия

  1. Планове
  2. Регистрация
  3. Потвърждаване
  4. Благодарим Ви
Продавай в Art-BG-Design
0.00 лв.
Не се изисква плащане
След всяка потвърдена поръчка продавачът дължи 10% комисионна на ArtBgDesign.
Продавай в Art-BG-Design
0.00 лв.
Не се изисква плащане
След всяка потвърдена поръчка продавачът дължи 10% комисионна на ArtBgDesign.

Политика за поверителност

14 + 13 =

За Нас

artBGdesign.com е онлайн каталог на български произведения на изкуството, интериорен дизайн, мода и бижута, курсове и занаяти и услуги за дома и интериора.

За Търговци

artBGdesign.com Ви дава възможност да започнете да продавате по интернет, като се грижи за необходимият маркетинг и реклама на вашите продукти и услуги в България и Европейския съюз!

За Клиенти

След всяка направена поръчка от Ваша страна в artBGdesign, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо пристигне при Вас.

За реклама в artBGdesign

Рекламирайте в artBGdesign чрез банер или видео реклама! Покажете бизнеса си на всяка страница от artBGdesign или поставете обявата си в препоръчани.

Меню
Категории

Pin It on Pinterest