ВХОД МАГАЗИН

HOPE’S DESIGN CONCEPT

 ОНЛАЙН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН-КОНСУЛТАЦИЯ ПЛАНИРАНЕ 3D ПРОЕКТИРАНЕ

Консултация по интериорен проект

Какво предлагаме ние?

Ние специализираме в изработването на 2D и 3D интериорни проекти за дома и офиса.Можем да изготвим проект на една стая или цял дом,в зависимост от нуждите ви.Ние консултираме,проектираме и визуализираме вашите желания!

Каква е целта ни?

Каква е целта ни?

Нашата цел е да ви дадем бърз,лесен и евтин достъп до професионалисти в интериорния дизайн. Само с няколко прости стъпки ще получите ясна представа как може да се преобрази и декорира желаното от вас помещение.

ОНЛАЙН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Какво получавате вие?

1.Персонализиран вътрешен интериор от дипломиран дизайнер. 2.Завършена 3D визуализация на вашето преобразено пространство. 3.Списък за пазаруване с подходящите предложения за вашия уникален дизайн.

ЕТО КАК РАБОТИМ

1 СТЪПКА

Свържете се с нас за да уточним стила който очаквате и да ни дадете детайли за  помещението.Опишете ни как си го представяте.За какво ще го използвате и кои са любимите ви цветове.Изпратете  ни примерни снимки.

2 СТЪПКА

Вземете мерките на помещението:Ширина,Дължина и Височина.Заедно със снимки на помещението ни ги изпратете на имейл адрес: hopesdesignconcept@gmail.com.

3 СТЪПКА

Ще получите 3 броя изображения на вашия готов 3D интериорен проект и 1 брой 2D изображение ,заедно със списък за пазаруване с подходящите предложения за вашия нов дизайн.

3D ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ САМО ЗА 49 ЛЕВА НА ПОМЕЩЕНИЕ ДО 10 КВ.МЕТРА ИЛИ 89 ЛЕВА НА ПОМЕЩЕНИЕ ДО 20 КВ.МЕТРА

Услуги за дома и интериора

КОНСУЛТАЦИЯ ПО ПРОЕКТ ЗА ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

Консултация по проект за вътрешен дизайн на дома или офиса от Hope's Design Concept.Безплатна консултация в рамките на 15 минути,само по телефон или Скайп. Цена:50 лева за 1 час и 30 минути.

Интериорен дизайн

ИЗГОТВЯНЕ НА 2D и 3D ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

Изготвяне на 3D интериорен проект на жилищна площ след предварителна консултация с клиента и дадени точни размери на помещението. 1.Помещение до 20 кв. метра Цена:89 лева 2.Помещение до 10 кв. метра Цена:49 лева

ФЪН ШУЙ ЗА НАЧИНАЕЩИ

ФЪН ШУЙ ЗА НАЧИНАЕЩИ

Онлайн курс за любители на вътрешния дизайн и декорация.Какво е Фън Шуй и как да го прилагате в интериора?Как древната китайска философия може да ви донесе хармония и просперитет в живота?
Цена:39 лева

ЗАЯВЕТЕ УСЛУГА ИЛИ ПУСНЕТЕ  ЗАПИТВАНЕ

Меню
Категории