Куриерски услуги

Куриерски услуги и доставка. 

Скъпи клиенти, продуктите в нашият онлайн магазин се доставят с помощта на всички лицензирани куриерски фирми в България и техните партньори в Европа и останалата част от света!

Доставката за България обикновено се извършва до 2 работни дни след изпращане. Ако имате въпроси или притеснения, моля не се колебайте да се свържете с нас на info@artbgdesign.com. 

Всички стоки се изпращат с опция преглед и се плащат сле вашето одобрение.

За още информация моля вижте Общите условия за ползване на сайта https://artbgdesign.com/%d0%be%d0%b1%d1%89%d0%b8-%d1%83%d1%81%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5/ 

ПЛАЩАНЕ
Чл. 14 Когато Потребителят връща продукт с правото на възстановяване на заплатената сума поради каквато и да било причина, цената, обект на възстановяване, се намалява със стойността на получената отстъпка, приложена върху продукта, и само действително платената сума подлежи на възстановяване.
Чл. 15 (1) Потребителят може да заплати цената на поръчаните стоки/услуги като използва по свой избор една от изброените на уебсайта възможности. На https://www.artbgdesign.com/ е възможно плащане в брой чрез наложен платеж, по банков път, чрез кредитна или дебитна карта, paypal, easypay, My POS или чрез периодични вноски на изплащане. 
(2) Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати стойността на поръчаните артикули,заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.
Чл. 16 Ако Потребителят избере метод на плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, Потребителят може да бъдете обвързан от разпоредбите и условията и/или таксите на такава трета страна. 
Чл. 17 „ВОДНО КОНЧЕ БГ” не носи отговорност, ако даден метод плащане, включващ трета страна – доставчик на платежни услуги, не е наличен или по друг начин не функционира поради причини, които не могат да бъдат вменени във вина на „ВОДНО КОНЧЕ БГ”.
 
ДОСТАВКА
Чл. 18 (1) Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер или чрез Български Пощи, на територията на Република България и техните партньори за територията на Европейския съюз, до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка . Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на https://www.artbgdesign.com/
(2) Преди изпращане на поръчаната стока, „ВОДНО КОНЧЕ БГ” или негов партньор има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. 
(3) „ВОДНО КОНЧЕ БГ“ не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.
Чл. 19 Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства „ВОДНО КОНЧЕ БГ” си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя. Чл. 20 Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки (по преценка на куриера) се доставят до входа на сградата.
Чл. 21 Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.
Чл. 22 (1) При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
(2) Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя освен когато изрично е упоменато друго в https://www.artbgdesign.com/ при заявяване на поръчката . Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.
Чл. 23 „ВОДНО КОНЧЕ БГ” си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните  методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

 

Меню
Категории