Колие Сова

Възможни са всякакви цветови комбинации. Канатицата е символ, който се среща в целия цвят, почти навсякъде фигурата символизира вечен живот, дълголетие. В България значението му се свързва с криле, които символизират щастие и дълголетие. На доста места по света, фигурата се нарича и „Утринна звезда”, „Зорница”, „Вечерна звезда” – все обозначения, които водят към доста еднотипни легенда.

18.00 лв.

Availability: 1 налични

Добави в любими
Добави в любими

Колие КАНАТИЦА Сова. Ръчна изработка.

Канатицата е може би един от най-популярните символи и мотиви, които се използват в килимарството и по-конкретно в чипровските, котленските и пиротските килими. Символът е много широко разпространен по света, но както и много други символи пътят му, откъдето тръгва, може да бъде проследен и това ни връща на Балканите, където са открити най-старите примери.

Тайната стая

Здравейте,

казвам се Пламена и съм автор на бижута с български шевици, както и бижута от пашкули на копринена буба. Всичко е ръчна изработка, за сглобката на бижутата, използвам закупени материали. Изпълнявам поръчки и по ваши идеи. Шевиците могат да са в желан от вас цвят, на бяла и цветна панама.

Още продукти от Тайната стая

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Колие Сова“
За съжаление няма налични оферти

General Enquiries

There are no enquiries yet.

Меню
Категории