онлайн магазин за подартци,картини,бижута,обзавеждане и интериорен дизайн
онлайн магазин за подаръци, картини, обзавеждане и интериорен дизайн
Онлайн интериорен дизайн

СТУДИО ЗА ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – КОНСУЛТАЦИЯ, ПЛАНИРАНЕ,

3D ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ

Идеен проект

Какво предлагаме ние?

Ние специализираме в изработването на 2D и 3D интериорни проекти за дома и офиса.Можем да изготвим проект на една стая или цял дом,в зависимост от нуждите ви.

Интериорен дизайн

Каква е целта ни?

Нашата цел е да ви дадем бърз и лесен достъп до професионалисти в интериорния дизайн. Само с няколко прости стъпки ще получите ясна представа как може да се преобрази интериора ви.

Интериорен проект

Какво получавате вие?

Вие получавате персонализиран вътрешен интериор от дипломиран дизайнер. Цветна компютърно генерирана 3D визуализация на вашето пространство-3 бр.,2D-1 бр. с подходящите предложения.КАК РАБОТИ?

1 СТЪПКА

Свържете се с нас за да уточним стила който очаквате и да ни дадете детайли за  помещението.Опишете ни как си го представяте.За какво ще го използвате и кои са любимите ви цветове. Изпратете  ни примерни снимки.

2 СТЪПКА

Вземете размерите на помещението: Ширина,Дължина и Височина. Заедно със снимки или скица на помещението ги изпратете на имейл адрес: hopesdesignconcept@gmail.com  или се обадете на: 087 942 5294

3 СТЪПКА

Ще получите 3 броя цветни,компютърно генерирани 3D изображения на вашия готов интериорен проект и 1 брой 2D изображение ,заедно със списък за пазаруване с подходящите предложения за вашия нов дизайн.

ПРИ ПОКУПКА С МИНИМАЛНА СТОЙНОСТ 1500 ЛЕВА ОТ НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТЕН ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ НА ПОМЕЩЕНИЕ ДО 20 КВ.М

Меню
Категории