0 елемента
Изберете страница

Клиенти

Поръчка

След всяка направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо да пристигне при Вас, без допълнително потвърждение по телефон.

При необходимост от уточняване на детайли по Вашата поръчка или при възникнали въпроси, моля свържете се с продавача предварително на посочения от него телефон или имейл (информацията се намира в полето продавач на всеки продукт)

Срок за изпълнение на доставката – от 1 до 5 работни за България.

Срок за изпълнение на доставката – от 1 до 10 работни за Европейски съюз.

Доставката се извършва от куриерска фирма избрана от продавача.

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, БАНКОВ ПРЕВОД или чрез PAY PAL.

Доставката е безплатна или за сметка на клиента като това е изрично упоменато при поръчване.

Моля обърнете внимание, че след като завършите поръчката си, тя се предава на куриерска фирма максимално бързо и не може да бъде спряна. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите доставките на куриерската фирма в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

ЗА УСЛУГИ И ОФЕРТИ

Условията на офертите и услугите се изготвят индивидуално и са упоменати в описанието на всяка от тях.

За Нас

artbgdesign.com е каталог на произведения на изкуството, интериорен дизайн, мода и бижута, курсове и занаяти и услуги за дома и интериора.

За Търговци

artbgdesign.com Ви дава възможност да започнете да продавате по интернет, като се грижи за необходимият маркетинг и реклама на вашите продукти и услуги!

За Клиенти

След всяка направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане с цел максимално бързо да пристигне при Вас.

За реклама в ArtBgDesign

Рекламирайте в ArtBgDesign чрез банер или видео реклама. Покажете бизнеса Ви на всяка страница от ArtBgDesign или поставете обявата си в препоръчани.

Меню
Категории

Pin It on Pinterest